Service Activiteiten

KERSTBOMEN EN KERSTWIJNEN 9 december 2017
De verkoop is weer begonnen! Dit jaar komt de opbrengst van de kerstbomenverkoop onder andere ten goede aan RT25 droomwens. Bestel hier een prachtige volle boom en/of een heerlijke kerstwijn.

HOUTHAKKEN Februari 2016
Kroondomein Het Loo stelde 5 eiken beschikbaar voor het verkloven van haardhout. Op zaterdag ochtend 6 februari hadden de tafelaars zich aangepast aan het weer. Iedereen had zich gekleed met mutsen, handschoenen, lange gebreide onderbroeken en ingesmeerd met uierzalf……………Want het was behoorlijk koud!! Het resultaat was dit keer maar liefst 33 Tafelkuubjes. Met 2 aanhangwagens is het hout keurig bezorgd bij de verschillende afnemers.

KONINGINNEDAG 30 APRIL 2012
Op de kleedjesmarkt in de Nieuwstraat was de stand opgebouwd waar we dit jaar popcorn en suikerspinnen verkochten voor het goede doel “De minder bedeelde kinderen van Apeldoorn”. En Wellnessresort Thermen Bussloo had entreekaarten beschikbaar gesteld voor de gewillige Apeldoornse saunagangers. VERKOOPRESULTAAT: 9 KG aan suikerspin, 500 puntzakken popcorn en 30 sauna-entreekaarten, opbrengst 1250 euro netto!!

GOLF&GRAPES 17 AUGUSTUS 2012
Een schitterende dag op golfbaan De Scherpenbergh. De Ronde Tafel 25 nodigde sportieve wijnliefhebbers uit voor een spannend “Best ball”- golfevent. Aansluitend werd onder het genot van een borrel en diner een wijnproeverij uitgeschonken door het welbekende Apeldoornse wijnhuis Henri Bloem. De netto opbrengst bedroeg 1.200 euro!